Over

roestvrij staal - aluminium

koolstofstaal - superalloys

LMG nv - meer dan 40 jaar samenwerking en synergie

Sinds 1974 verhandelt en stockeert LMG nv grote hoeveelheden

 

-Roestvast (roestvrij) staal

-Gewoon staal

-Aluminium

-Vuurvast staal

-Speciaal gelegeerd staal

-Superlegeringen

 

voor zijn vele klanten in binnen- en buitenland.

We bouwden onze eigen moderne en efficiënte bedrijfsmagazijnen in het industriepark Satenrozen te Kontich (Antwerpen), vlakbij de autostrade E19, ideaal gelegen voor leveringen in heel het land en in Europa.

 

LMG nv is gespecialiseerd in 'just-in-time'-leveringen van platen, buizen, winkelhaken en profielen, traanplaten, geperforeerde platen, ...

 

Transport en logistiek:

Onze eigen vrachtwagens met ervaren chauffeurs waarborgen u maximale flexibiliteit, inzet, korte levertijden en zelfs verschillende leveringen per dag, indien door u gevraagd of noodzakelijk.

 

Kwaliteitsgarantie:

Gezien de hoge eisen die onze klanten permanent stellen inzake kwaliteit, wordt er een strenge selectie op onze leveranciers - fabrikanten toegepast . De materialen kunnen ook met Europees certificaat 3.1 geleverd worden. Dit certificaat garandeert de chemische samenstelling en de mechanische eigenschappen van het materiaal, volgens de actueel geldende Europese normen.

 

Efficient partnerschap:

Wij willen als staalhandelaar voor u een betrouwbare partner zijn die waardevol is bij het realiseren van uw projecten en opdrachten. LMG nv staat voor ervaring, kwaliteit, service, flexibiliteit en inzet.

 

Voor uw aanvragen, advies, informatie en opdrachten staan wij steeds tot uw dienst.

 

 

Copyright LMG nv © All Rights Reserved

LMG nv

Oudestraat 118

2610 Wilrijk

België

 

Tel: +32 (3) 830 10 15

Fax: +32 (3) 828 37 00

info@lmg.be